10 Haziran 2010 Perşembe

South Africa 2010 - E/F ve G/H Grupları Skor Tahminleri

Kupanın ilk düdüğü çalmadan çalışmanın tamamını sizlerle paylaşmak istedim. Skorların bazıları abuk ama ne kadar gerçekçi hep birlikte göreceğiz.
E grubunda favori Hollanda turu zorlanmadan geçecek görüşünde birleşmiş görünüyor herkes. Üst turlara yapılacak yolculukta 2.lik kontenjanına ise Kamerun layık görülmüş. Hollanda'nın en az yarı final oynayağını düşünenlerdenim ancak Robben'in durumuna bağlı birazda bu. Futbolunun zirvesinde olan Robben bu sezonu kupa ile taçlandırmak isteyecektir.
Kamerun ise bireysek yeteneklerini takım potası içerisinde eritebilirse İtalya 90'dan ileri gidebilir.


Brezilya ve Portekiz çekişmesine sahne olacağını düşünülen grupta Drogba'nın 5 kaplan gücündeki şutları Fildişi Sahillerini bir yere getirebilirdi ancak belki de kendileri için en zor gruba düştüler. Maicon, Brezilya'nın gizli kahramanı olabilir.

Portekiz ise bildiğimiz Portekiz. Rui Costa'lı, Nuno Gomez'li kadrosu kadar kalbimi çalmasa da Ronaldo'lu bu kadrosu kadar popüler olmamıştı hiç. Bakalım Ronaldo, güney yarım kürede Barnebau'daki gibi top koşturabilecek mi?
H grubunun Avrupalıları favori pozisyonda. Grup elemelerinde fırtına estiren, turnuvada ise sonuna gidemeyen İspanyollar 2008'de buna son vermişti. Turnuvanın favorilerinden İspanya'nın turnuvaya en hazır takım olduğunu söylemek herhalde yanlış olmaz.

0 yorum: