9 Haziran 2010 Çarşamba

South Africa 2010 - C ve D Grupları Skor Tahminleri

C GRUBU

Dün A ve B grubunu değerlendirmiştik, şimdi sırada C Grubu var. 1966'dan beri ilk kez kupaya bu kadar favori gelen İngiltere'nin yer aldığı grupta ilk sakatlık haberi Rio Ferdinand'tan geldi.


Grubun 2. favori takımı ise bence ABD. Avrupa şampiyonu İspanya'dan fazla İspanyol'un futbol oynadığı bir ülke Amerika. Potansiyeli keşfetmek konusunda geçmiş tecrübelerini hatırladığımız ABD bundan yaklaşık bir sene önce yine Güney Amerika'da Konfederasyon Kupası finali oynamıştı. Bakalım Sonuç ne olacak.



Yaptığımız skor tahminleri ise aşağıda. Bakalım bu sonuçlar gerçeğe ne kadar uygun olacak?


D Grubu

Grubun favorisi Almanya'nın kadrosunda bulunan Mesut Özil'in performansı takımın ilerki turlarda ne yapıp ne yapamayacağını belirleyecek gibi görünüyor. Yaratı özellikleri ile koyduğu fark takımı ileri taşıdıkça aklımızın bir köşesinden bu futbolcuyu Türk Milli Takımına kazandıramayanlar gelecektir muhakkak.



Yugoslavya'nın dağılmasından sonra 2006 Dünya Kupası'na Sırbistan-Karadağ olarak katılan ülke, bu kez tek başına yer alacak Güney Afrikada. Ülke bu hızlı bölünmeye devam ederse belki de 2014'te Belgrad adı ile katılır. Sırbistan adı ile Dünya Kupası'na ilk kez katılacak olan Sırplar, bu turnavaya belki de en çok renk katacak kadro yapısına sahip.



Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giymiş oyuncular ise Gana ve Avusturalya için ter dökecekler. Eski Fenerbahçeli Appiah, Gana'nın kaptanlığını üstlenirken, Kewell ve Neill turnuvada Galatasaray formasını çıkartıp Avusturalya için mücadele edecekler.
Tahmini skolar sonrası 2. tura kalacak takımlar Almanya ve Sırbistan olacak.

Yarın E ve F grupları..

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Vallaha oynayalım bakalım bu maçlara. Tuturamazsam dava ederim. ehe

Kerem Ölmez dedi ki...

Burda da ABDye ikinciligi veriyorum..ama 6-7 puan alabilir diye dusunuyorum..Duruma gore ingiltere de 7-9 alacaktır..

Almanya dısındaki takımlar hakkında ise fazla yorumum yok 3 takımdan sırbistan burun farkıyla one cıkıyor bence de..

Eline saglık adas ;)