30 Nisan 2009 Perşembe

Az Hata Yapan Kazanır


Dün gece hafif bir yağmur altında Haliç'in kıyısında Sütlücedeki halı sahadaydık. Satış ekibinin oluşturduğu beyaz takım ile muhasebe ağırlık mavi takım kozlarını paylaştı. Bu maç aynı zamanda bu hafta sonu oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçına da bir göndermeydi. Favori her zaman kazanamaz.

Beyaz takım Oktay,Fatih,Volkan,Cenk,Tuna,İhsan ve Serdar'la maça başlarken, Mavi takım Tayfun,Murat, Çağrı,Tuncay,Kerem(Cihan),Umut ve Deniz'den oluştu.

Genel olarak topa hakim olan ve bol pas yapan beyaz takım maçın hemen başında Tuna ile golu buldu. Futbol adına doğruları belki de sürekli birlikte oynadıklarından olsa gerek beyaz takım yaptı. Benimde oyuncusu olduğum mavi takım ise genelde kişisel beceriler ve uzun toplarla gol aradı. Bu maçtan çıkacak en önemli sonuç doğruları fazla yapan değil yanlışları az yapan takımın kazanması.

Gecenin en güzel golünü beyaz takımdan Volkan attı. Sağ kanattan gelen ortaya "voleşata" ile muhteşem bir vuruş yaptı. Mavi takımdan Deniz'in kafa ile attığı gol de 12 gol içinde en güzel 2. goldu.

Maçın vukuatsız geçmesinin en büyük sebebi ise tarafsız düdükleri ile Doğan Babacan'ı andıran Şaban Bayrak'tı. Saha içinde bir otorite olması gereksiz gerginliklerin önüne geçti.

Çağrı,Deniz,Umut üçlüsünün ilerideki performansına defansta ayak uydurunca önce fark kapandı, ardından mavi takım lehine açıldı.

Beyaz takım Fatih'in sert şutlarında kaleyi bulamadı, net 2-3 pozisyonu da harcayan beyaz takım bu sonuca razı oldu.

Maçın sonlarına doğru dizinden sakatlanan Tuna'ya geçmiş olsun diyoruz.

Maç sonunda Babacan hakem Şaban Bey'in dağıttığı tatlılar sahadaki bütün yorgunluğu aldı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

FUTBOL SAHADA OYNANARAK KAZANILAN BİR SPOR.AYAKLARIN ÇALIŞMASI GEREKEN YERLERDE İŞ ÇENEYE KALIRSA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAK ÇOK DA BÜYÜK SÜPRİZ OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.İDDİALI TAKIM HER ZAMAN YENECEK DİYE BİR KAYDE YOK.FUTBOL BİRAZ YÜREK İŞİ BİRAZ İNANÇ İŞİ....UMARIM AYNI SÜPRİZİ PAZAR GÜNKÜ MAÇTA İDDİASIZ VE HEDEFSİZ FENERBAHÇEMİZ DE YAPAR:)