13 Mayıs 2009 Çarşamba

Bundan Bizde Çok Var..

Fortis Türkiye Kupası Beşiktaş'ın. Yerden kalkamayan futbolculara, iğrenç çekim açılarına, pozisyonun üstüne bindirilen reklamlara ve skor göstergesine rağmen taraftarlar muhteşemdi. Beşiktaş'ın kazanmasından çok Fenerbahçe'nin kazanamamasına sevinenler fazladır tahminimce. Beşiktaş bu sezon ilk kez büyük bir takımı yendi ve 1 kupa kazandı.

Guiza yine boş geçmedi. Ancak attığı golde yaptığı iki koşu gerçekten harikaydı. Penaltı pozisyonunda kendini yere bırakışı bana Arif'li yılları hatırlattı.

Kupa Beşiktaş'a, yenilgi Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Maçı yorumlayan Altan Tanrıkulu'nun söylediği gibi bu malubiyet Fenerbahçe için iyi olmuştur bir bakıma. Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray bu sene onun diyetini ödüyor.

Delgado'nun yokluğunda 10 numara olarak sahaya sürülen Tello 10 numara bir oyun ortaya koydu. İkinci yarıda direkte patlayan şutu muhteşemdi.

Holosko'nun golündeki verkaç oyunun en şık paslaşmasıydı.

Bobo, attığı 2 gol - atamadığı attıklarından çok daha kolaydı.- ve 1 asistle maçın adamı seçildi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Fenerbahçenin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklügüdür ne de kupa büyüklüüdür fenerbahçe sevgisi bunların üstünde olan bir bir büyüklüktür diye maval okumuyucam,
Bu kupayı gerçekten istedik 26 yıllık hasretin son bulacağını düşündük ancak teknik traktörümüzün küçük oyunlarına kurban gittik.İddiasız çıktığı son süperlig maçlarında bile yedek kaleciye şans tanımazken böyle tek hedefin kaldığı ve telafisinin mümkün olmadığı final maçına v.babacanlı kadrosuyla çıkmasıyla haykırıyordu’’’ben kovulmak istiyorum tabiki tazminatımı alarak’’’
Böyle bize sezona tanıklık etmemizi sağlayan süper transferler yapan (maldonado.hosico.burak yılmaz vb.) başkanımıza ve yönetimimize,Avrupa şampiyonu takımın teknik direktörü ünvanıyla gelip en çaylak t.adamın bile yapmayacağı hataları yapan çok sevgili teknik traktörümüze,inişli çıkışlı bir perfomans sergileyip derbler dışında taraftarın yüzünü güldüremeyen çok sevgili futbolcularımıza çok ama çok teşekkür ederim.