10 Temmuz 2010 Cumartesi

"BlogFutbol" Radyospor'da..Pazartesi 20:00 - 22:00 107.2

Pazartesi akşamları yapılacak daha iyi bir işiniz yoksa, sizi BlogFutbol'a davet ediyoruz. Benim de dahil olduğum programda, Futbol blogları dünyasını ele alıyor, olayları, görmediklerinizi sizlere sunmaya çalışıyoruz.Her gün, spor basınına taş çıkartırcasına yüzlerce yazı yazılıyor bloglarda. Bu yazıları dinleyicilerle buluşturmak, farkındalık yaratmak ve bir nevi yazarı ödüllendirmek yaptığımız.

Olaylara farklı bakış açısı ve görünmeyenleri gören blogları her hafta sizlere getiriyoruz. Bu programı yapmamızda bize destek olan Sevgili Barış Ertül’e de, desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.

İlk program olmasının adrenalin salgısında önemli bir yeri olsa da, Futbol Bloglarının gerisinde kalma korkusu da etkiledi bizleri.

pclionfc.blogspot.com ve anadoludanfutbol.blogspot.com konuklarımız oldu. Haftanın blog’u olarak seçtiğimiz pclionfc’nin yaratıcısı Uğur ile kısa bir bağlantı yaptık.

İlk haftanın hediyesi Simon Kuper'ın son kitabı "Futbolun Şifreleri’ydi. İlerleyen programlarda da, çeşitli sürpriz hediyeler vermeye devam edeceğiz.Her pazartesi 20:00 - 22:00 arası sizleri de 107,2 frekansına bekliyoruz. Blogunuz tanıtılsın istiyorsanız, blogunuzu tanıtan kısa bir yazı mail atabilirsiniz.

Göknur Karakurt, Erdem Soncul ve benim hazırlayıp, sunduğumuz programa katkılarınızı ve önerilerinizi, "şunu da mutlaka yapın" dediklerinizi bekliyoruz. Ve tabi ki eleştrilerinizi de bekliyoruz. Sizde, celalerdemsoncul@gmail.com ve akbas_kerem@hotmail.com adresine, hem blog tanıtımlarınızı, hem de görüş ve eleştrilerinizi gönderebilirsiniz.

Bu hafta Dünya Kupası’nı konuşacağız. En iyi onbir, turnuvanın ilginç öyküleri ile birlikte olucağız.

Pazartesi günleri 20-22 arasında 107,2 frekansıdayız, sizleri de bekliyoruz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İlk programa denk geldim, güzeldi, ağzınıza sağlık. Top 5 yazı yapın bence..

Saygılar

Aykut Eken