12 Ağustos 2011 Cuma

adipower Predator® : adidas’ın futbol dünyasına en son hediyesi -advertorial-

"Futbol" denen şeyin dünya üzerinde bu kadar değerli olmasında şüphesiz en önemli unsurlardan biri de futbol ile içiçe olan markalar. 1920 yılında "yatay 3 çizginin" yolculuğu belki de futbolda markanın önemini en iyi anlatan örnek.

O "üç çizgi"; dünya spor endüstrisine destek veren, sporun ve sporcunun gelişimini misyon edinen bir marka olan adidas tabi ki. Şimdi de, efsane Predator® ailesi içerisinde bu zamana kadar üretilmiş en mükemmel krampon olan adipower Predator®’ı futbol dünyasına tanıtıyor.

Futbolun bize eğlence olduğunu hatırlatma işi artık televizyon reklamlarına düşüyor. Tüm teknik ve taktik dehanın, fiziksel zorlukların ötesinde, tamamen yalın bir yeteneğin neler yapabileceğini gösteriyor reklamlar.



Bu yalın yeteneklerin teknoloji ile buluştuğu yerde ise devreye adipower Predator® giriyor.

Kaká (Real Madrid FC), Nani (Manchester United FC), Xavi (FC Barcelona), Van Persie (Arsenal FC), ve Gerrard (Liverpool FC) gibi dünyaca ünlü futbol yıldızları, yeni adipower Predator®’ı test ederek, yaptıkları yorumlar ile ayakkabının geliştirilmesine katkıda bulundu.

Açık mavi-elektrik sarısı ve siyah-kırmızı renk kombinlerinin kullanıldığı yeni adipower Predator®, Ağustos 2011’den itibaren adidas mağazalarında satışa sunulacak.

0 yorum: